Bacon La Grătar-Pâine Cheddar
Bacon la grătar-pâinea Cheddar necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 333 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Bacon La Grătar-Pâine Cheddar, Cheddar Bacon Pâine-Mașină De Pâine, și Pâine Cheddar Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați pâinea în felii groase de 1 inch. Întindeți ușor o parte a fiecărei felii de pâine cu unt.
Așezați felii, cu partea de unt în jos, pe foaia de biscuiți fără grăsime.
Presărați brânză, slănină și pătrunjel uniform pe felii de pâine.
Așezați feliile de pâine, cu untul în jos, direct pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu-mare 4 până la 6 minute sau până când fundul pâinii este prăjit și brânza este topită.