Bacon Guacamole Sandwich Cu Brânză La Grătar

Bacon Guacamole sandwich cu brânză la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 986 calorii, 36g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 427515 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de slănină, unt, guacamole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Sandwich Cu Brânză La Grătar Guacamole, Sandwich Cu Brânză La Grătar Guacamole, și Sandwich cu brânză la grătar cu Guacamole și chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina pana cand este crocanta si dati deoparte pe prosoape de hartie pentru a se scurge.Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine, presărați jumătate din brânză pe partea descheiată a unei felii de pâine urmată de guacamole, slănină, chipsuri de tortilla, brânza rămasă și în cele din urmă acoperiți cu felia rămasă de pâine cu partea untă în sus.Grătiți la foc mediu până se rumenesc și brânza s-a topit, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru Guacamole. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.