Baconul de pâine și supa de bere necesită aproximativ 23 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 265 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de slănină, pâine de secară, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Pâine De Bere Cu Bacon, și Bacon Cheddar Pâine De Bere.
Instrucțiuni
1
Se prăjește slănina până când este crocantă, se scoate și se rezervă. Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, transpirați ceapa, untul și frunzele de cimbru până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Unt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați bere, stoc și pâine. Simmer 10 minute. Puree cu un blender de imersie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pâine
Stoc
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
3
Se ornează cu brânză, slănină și crenguțe proaspete de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită