Baconul de casă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 121G de grăsime, și un total de 1231 calorii. Dacă aveți sare kosher, zahăr brun, sare de întărire roz și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Bacon De Casă, Gem De Slănină De Casă, și Țestoase De Slănină De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți burta de porc și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
2
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă de 2 galoane. Pentru a face condimentele să se frece, amestecați sarea kosher, sarea roz, zahărul brun, mierea, fulgii de ardei roșu, boia și chimenul într-un bol. Înveliți burta de porc peste tot cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Umăr
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Burtă De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Închideți punga și refrigerați 7 până la 10 zile, răsturnând o dată pe zi, până când burta de porc se simte fermă. Ar trebui să dureze 7 zile pentru o burtă subțire care are o grosime de aproximativ 11/2 inci, mai lungă pentru o burtă de 2 până la 3 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
4
Scoateți burta de porc din pungă, clătiți bine și uscați. Refrigerați burta pe un suport, neacoperit, 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
5
Configurați-vă fumătorul conform instrucțiunilor producătorului folosind chipsuri de mere și setați la 200 de grade F. fumați burta de porc 3 ore sau până când slănina atinge o temperatură internă de 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sos De Curcan, încălzit
6
Scoateți coaja (opțional), apoi feliați și gătiți după dorință. Pentru a păstra, înfășurați slănina în folie de plastic și refrigerați până la 1 săptămână sau congelați până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Sarea de întărire roz este un amestec de sare și nitrit de sodiu. Păstrează carnea roz și o protejează de bacterii. O puteți găsi la magazinele de specialitate sau online.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă