Bacon De Casă
Baconul de casă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 121G de grăsime, și un total de 1231 calorii. Dacă aveți sare kosher, zahăr brun, sare de întărire roz și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Bacon De Casă, Gem De Slănină De Casă, și Țestoase De Slănină De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți burta de porc și uscați.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă de 2 galoane. Pentru a face condimentele să se frece, amestecați sarea kosher, sarea roz, zahărul brun, mierea, fulgii de ardei roșu, boia și chimenul într-un bol. Înveliți burta de porc peste tot cu amestecul.
Închideți punga și refrigerați 7 până la 10 zile, răsturnând o dată pe zi, până când burta de porc se simte fermă. Ar trebui să dureze 7 zile pentru o burtă subțire care are o grosime de aproximativ 11/2 inci, mai lungă pentru o burtă de 2 până la 3 inci grosime.
Scoateți burta de porc din pungă, clătiți bine și uscați. Refrigerați burta pe un suport, neacoperit, 48 de ore.
Configurați-vă fumătorul conform instrucțiunilor producătorului folosind chipsuri de mere și setați la 200 de grade F. fumați burta de porc 3 ore sau până când slănina atinge o temperatură internă de 150 de grade F.
Scoateți coaja (opțional), apoi feliați și gătiți după dorință. Pentru a păstra, înfășurați slănina în folie de plastic și refrigerați până la 1 săptămână sau congelați până la 2 luni.
Sarea de întărire roz este un amestec de sare și nitrit de sodiu. Păstrează carnea roz și o protejează de bacterii. O puteți găsi la magazinele de specialitate sau online.
Fotografie realizată de Charles Masters