Bacon De Casă

Bacon De Casă
Baconul de casă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 121G de grăsime, și un total de 1231 calorii. Dacă aveți sare kosher, zahăr brun, sare de întărire roz și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Bacon De Casă, Gem De Slănină De Casă, și Țestoase De Slănină De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți burta de porc și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă de 2 galoane. Pentru a face condimentele să se frece, amestecați sarea kosher, sarea roz, zahărul brun, mierea, fulgii de ardei roșu, boia și chimenul într-un bol. Înveliți burta de porc peste tot cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Închideți punga și refrigerați 7 până la 10 zile, răsturnând o dată pe zi, până când burta de porc se simte fermă. Ar trebui să dureze 7 zile pentru o burtă subțire care are o grosime de aproximativ 11/2 inci, mai lungă pentru o burtă de 2 până la 3 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
4
Scoateți burta de porc din pungă, clătiți bine și uscați. Refrigerați burta pe un suport, neacoperit, 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
5
Configurați-vă fumătorul conform instrucțiunilor producătorului folosind chipsuri de mere și setați la 200 de grade F. fumați burta de porc 3 ore sau până când slănina atinge o temperatură internă de 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Scoateți coaja (opțional), apoi feliați și gătiți după dorință. Pentru a păstra, înfășurați slănina în folie de plastic și refrigerați până la 1 săptămână sau congelați până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Sarea de întărire roz este un amestec de sare și nitrit de sodiu. Păstrează carnea roz și o protejează de bacterii. O puteți găsi la magazinele de specialitate sau online.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Fotografie realizată de Charles Masters
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista