Bacon Cu Zahăr Brun
Nutty zahăr brun Bacon este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 25 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 50 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bacon oscar mayer butcher Hickory, zahăr brun, muștar gri Poupon dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pene de nuci cu frisca de zahar brun pentru # SundaySupper, Bacon De Zahăr Brun, și Zahăr Brun Jalape Zirconiu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Așezați slănina, separată în fâșii, pe tava de copt cu margini căptușite cu folie.
Se amestecă zahărul și muștarul; întindeți sau periați pe slănină. Sus cu nuci.
Coaceți 16 până la 18 min. sau până când slănina este crocantă. Se răcește 1 până la 2 min. înainte de a scoate din tigaie pentru a servi. (Bacon va fi foarte fierbinte.)