Bacon crocant și cârnați carbonara

Bacon crocant și cârnați carbonara
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru colecția dvs., Crispy bacon & sausage carbonara ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție conține 997 calorii, 42G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de penne, ceapă, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food are 63 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Linguine Carbonara cu slănină și varză de Bruxelles crocantă, Cartofi umpluți Carbonara cu Pancetta crocantă, și Cârnați Carbonara.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele urmand instructiunile pachetului. Între timp, stoarceți carnea din carcasele cârnaților și, cu mâinile umede sau ușor unse, rulați în bile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Încălziți o tigaie și gătiți slănina sau pancetta până când sunt cu adevărat crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Îndepărtați și păstrați cald. Prăjiți cârnații până devin aurii și fierți, îndepărtați și păstrați la cald (un cuptor mic este bun pentru asta). Gatiti ceapa in grasimea din slanina si saluseballs (sfatuiti cateva daca aveti nevoie) pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou, smântâna, cea mai mare parte a parmezanului și cea mai mare parte a pătrunjelului cu mult piper negru și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Scurgeți pastele, rezervând o oală de apă. Răsturnați pastele înapoi în tigaie, de pe foc și adăugați amestecul de ouă, ceapa și cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se amestecă bine, adăugând puțină apă pentru paste până când ai un sos care acoperă pastele. Se răstoarnă în boluri, se împrăștie peste pătrunjelul rămas și parmezanul și se acoperă cu slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Frascati, Chablis, Pinot Grigio

Paste Carbonaran în meniu? Încercați să împerecheați cu Frascati, Chablis și Pinot Grigio. Un vin alb uscat crocant echilibrează bogăția unei carbonare cremoase. Frascati este un vin Roman, ceea ce îl face o alegere deosebit de potrivită pentru felul de mâncare Roman. Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore
Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore
Galben strălucitor, strălucitor. Are un nas larg și intens, cu note de flori și fructe tropicale. Un palat plin, moale, cu postgust persistent. Potrivit pentru primele feluri de mâncare, crustacee, carne albă și brânzeturi proaspete
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista