Bacon Cornbread Ciuperci Umplute

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Bacon Cornbread Ciuperci umplute un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 26 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ciupercile baby portobello, crema de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciuperci Umplute Cu Bacon, Ciuperci Umplute Cu Bacon Și Jalapeno, și Ciuperci umplute cu șuncă și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți tulpinile de pe capacele de ciuperci și rezervați tulpinile pentru (Quiche rotund de ciuperci cu Bacon 2).
Într-o tigaie, la foc mediu, adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante.
Scoateți din tigaie și puneți-o deoparte pe o pungă de hârtie maro sau prosoape de hârtie pentru a se scurge.
În aceeași tigaie, adăugați ceapa și sotati până la translucid. Amestecați rozmarinul și sarea și piperul, după gust, și gătiți timp de 2 minute.
Într-un castron mic combinați crema de brânză cu blaturile de brioșă de porumb sfărâmate. Se amestecă ceapa sotată. Se toacă fin slănina gătită rezervată și se amestecă în amestecul de pâine de porumb. Dacă amestecul este prea uscat adăugați câteva linguri de apă caldă. Puneți amestecul de umplere în fiecare capac de ciuperci. Aranjați pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc și crocante deasupra, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Transferați pe un platou de servire și serviți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. RELAX Riesling cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.