Bacon Ciuperci De Pui

Bacon ciuperci de pui este un fără gluten și primar rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci, smântână grea, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bacon Ciuperci De Pui, Plăcintă cu ciuperci de pui și slănină, și Plăcintă Cu Pui, Ciuperci Și Slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se toarnă untul topit într-un vas de copt de 9x13 inch.
Adăugați puiul, cu pielea în jos; se presară cu sare de condimente și usturoi. Întoarceți puiul, condimentați și așezați fâșii de slănină deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute până la 60 de minute sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.
Scoateți puiul, slănina și ciupercile într-un platou și păstrați-le la cald.
Se toarnă sucurile din vasul de copt într-o cratiță mică și se amestecă împreună cu smântâna la foc mic până se îngroașă.
Se toarnă sosul peste pui și se servește cald.