Bacon Cheddar porumb pâine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.22 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3398 calorii, 120g de proteine, și 216g de grăsime. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, făină, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Praz, cheddar & bacon pâine sandwich, Bacon Cheddar Pâine De Porumb, și Caserola de porumb Cheddar cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare pana cand este crocanta; îndepărtați slănina, rezervând 2 linguri de picături. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați făina, făina de porumb, praful de copt și sarea într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Combinați slănina, picăturile rezervate, brânza și ingredientele rămase; adăugați la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4
Lingura aluat într - un uns și presarata cu faina 9 - x 5-x 3-inch loafpan.
5
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 5 minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Lăsați să se răcească în tigaie 10 minute; scoateți pâinea din tigaie și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.