Bacon Cheddar Franceză Ceapa Burgeri
Reteta Bacon Cheddar Franceză ceapa burgeri ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 30 minute. Pentru $3.89 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 822 calorii, 48G de proteine, și 34G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper, chifle de hamburger și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați 5 ingrediente burgeri de slănină cu Cheddar și ceapă roșie cu parmezan Popcorn mazăre cu ochi negri, Burgeri de ceapă și Cheddar, și Burgeri Cheddar cu gem de ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru căldură directă. Periați cu atenție uleiul pe grătar. Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, 2/3 cană de supă, sare și piper. Formați amestecul în 6 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch. Pulverizați ambele părți ale tortelor cu spray de gătit.
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute, rotind o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 F.
Adăugați felii de brânză în ultimele 1 până la 3 minute de grătar sau până când brânza este topită. Completați fiecare burger cu 2 felii de slănină.
Dacă doriți; încălziți supa rămasă până când este fierbinte și serviți cu burgeri (sau rezervați pentru o altă utilizare).