Bacon Cheddar Degete De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați degetele de pui Cheddar cu slănină. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. O porție conține 631 calorii, 27G de proteine, și 57G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de aripi de bivol, amestec original, bucăți reale de slănină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cajun BBQ Cheddar degete de pui, Panko Cheddar cruste degetele de pui, și Creație De Gătit: Degete De Pui Învelite În Slănină Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°. tapetați foaia de biscuiți cu folie; pulverizați cu spray de gătit.
Amestecați amestecul Bisquick, brânza, slănina, sarea și boiaua într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă de 1 galon. Înmuiați jumătate din fâșiile de pui în ou; se pune într-o pungă de amestec Bisquick. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi.
Așezați puiul pe foaia de prăjituri. Repetați cu puiul rămas.
Stropiți untul peste pui.
Coaceți 12 până la 14 minute, întorcându-vă după 6 minute cu pancake turner, până când nu mai este roz în centru.
Între timp, în boluri mici separate, amestecați sosul de scufundare Sriracha și sosul de scufundare Bacon Ranch până când fiecare este bine amestecat.
Serviți degetele de pui cu sosuri de scufundare.