Bacon-Cheddar-Arpagic Cornbread Biscotti

Bacon-Cheddar-Arpagic Cornbread Biscotti
Reteta Bacon-Cheddar-arpagic Cornbread Biscotti ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 16 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 180. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar ascuțită, arpagic, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Cheddar-Bacon-Arpagic Dip, Salată de pâine de porumb cu sos de arpagic și slănină de arțar, și Bacon-cheddar-biscuiți de arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați amestecul de pâine de porumb, 3/4 cană brânză Cheddar mărunțită și următoarele 2 ingrediente într-un bol de procesare a alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați unt și pulsați de 5 până la 6 ori sau până când se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Bateți împreună 2 ouă și zară. Cu procesor de funcționare, se adaugă treptat amestecul de ou prin jgheab alimente, și procesul doar până când bine umezită. (Aluatul va fi gros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 12 x 4 inci pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, folosind mâini ușor unse. Bateți ușor oul rămas; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc pal și ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe un suport de sârmă 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Glisați ușor pâinea (pe hârtie pergament) pe o tăietură și tăiați pâinea în diagonală în felii groase de 1/2 inci folosind un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu o foaie nouă de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți la 300 timp de 15 până la 20 de minute pe fiecare parte sau până când sunt aurii și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe suportul de sârmă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Serviți cald. Depozitați într-un recipient etanș până la 3 zile sau congelați până la 2 săptămâni.
14
Notă: Am testat cu Martha alb lapte bătut Cornbread & brioșă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
15
Amestecă.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții180
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista