Bacon Carbonara
Rețeta Bacon Carbonara ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Pentru $2.05 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1020 calorii, 36g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă de la Tidy Mom are 4214 de fani. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Aperitive Bacon-Carbonaran, Bacon, ou și Bruxelles Carbonara, și Praz și slănină Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o fundă mică, cremați untul moale bătându-l pe partea laterală a bolului cu o lingură de lemn până când este moale și pufos. Într-un alt castron mic, bateți ouăle și gălbenușurile cu un tel până când sunt bine amestecate, apoi amestecați 1/2 cană de brânză rasă. Puneți ambele boluri deoparte.
Încălziți un vas mare de servire sau o caserolă rezistentă la cuptor într-un cuptor de 200 de grade. În același timp, aduceți 6-8 litri de apă și sare la fierbere într-o oală mare. Aruncați spaghetele în apa clocotită și amestecați cu o lingură de lemn pentru a vă asigura că firele nu se lipesc una de cealaltă. Gatiti amestecand ocazional, aproximativ 7-12 minute. Între timp, prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc moderat până când este crocantă.
Se toarnă aproximativ jumătate din grăsimea de slănină și se amestecă ardeiul roșu și smântâna în slănină. Aduceți crema la foc mic și păstrați-o caldă până când spaghetele sunt gata.Când spaghetele sunt fierte, scurgeți-le bine într-o strecurătoare mare.
Transferați spaghetele în vasul de servire încălzit și amestecați untul cremos, aruncând și întorcând spaghetele cu clești pentru a acoperi fiecare șuviță. Se amestecă amestecul fierbinte de slănină și smântână și, în final, ouăle bătute și brânza, amestecând totul bine. Căldura pastelor și a altor ingrediente ar trebui să gătească oul crud la contact. Gustați și condimentați cu sare de usturoi și câteva măcinări de piper.
Serviți carbonara simultan cu 1/2 cană de brânză rasă rămasă la masă.