Bacon Caramelizat

Bacon caramelizat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de slănină afumată cu măr gros, piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bacon Burgers w / Bacon-ceapă caramelizată balsamică, Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de sos de slănină acoperit cu un ou fiert tare, și Bacon Caramelizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați o tigaie cu folie de aluminiu (pentru o curățare ușoară) și așezați deasupra un suport de copt din sârmă.
Combinați zahărul brun și nucile pecan într-un robot de bucătărie și procesați până când nucile pecan sunt măcinate fin.
Adăugați sarea, piperul negru și ardeiul cayenne și pulsul pentru a combina.
Adăugați siropul de arțar și pulsați din nou pentru a umezi firimiturile.
Tăiați fiecare felie de slănină în jumătate transversal și aliniați bucățile de pe raftul de copt fără a atinge. Cu o lingură mică, întindeți uniform amestecul de pecan deasupra fiecărei bucăți de slănină, folosind tot amestecul.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când toppingul este foarte rumenit, dar nu ars. Dacă este sub-coaptă, slănina nu va fi crocantă pe măsură ce se răcește.
În timp ce este fierbinte, transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte să se răcească.
Serviți la temperatura camerei. (Slănina caramelizată poate fi făcută devreme în timpul zilei și păstrată la temperatura camerei.)
Fotografie de Steve Giralt