Bacon Bourbon Burgers

Bacon burgeri Bourbon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 529 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 745 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, carne de vită măcinată, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Încercați Bacon Bourbon cartofi dulci Bisque cu scorțișoară pâine prăjită crutoane și unt Bourbon, Bacon și brânză burgeri umplute (Jucy Lucy Burgers), și Cheesy Franceză Fry Burgeri Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Amestecați carnea de vită măcinată, bourbonul, sosul Worcestershire, zahărul brun, condimentul pentru friptură și sarea de usturoi într-un bol; împărțiți și formați în 2 patties.
Gătiti pe grătarul preîncălzit timp de aproximativ 5 minute; întoarceți, acoperiți fiecare burger cu slănină și brânză Cheddar și continuați să gătiți până când burgerii sunt gătite la gradul dorit de coacere, cu aproximativ 5 minute mai mult pentru bine făcut. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Se servește pe chifle despicate acoperite cu roșii și salată.