Bacon-Arțar Chifle Lipicioase

Bacon-Arțar Chifle Lipicioase
Bacon-Maple Sticky Buns este un vegetarian pâine. Această rețetă face 12 porții cu 452 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ouă, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Maple Sticky Buns, Chifle Lipicioase Din Arțar-Pecan, și Pull-Apart Maple Pecan Chifle Lipicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru aluat: se acoperă un castron mare cu unt și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați laptele și apa într-un vas mic rezistent la căldură sau într-o cană de măsurare și încălziți-l în cuptorul cu microunde până când amestecul ajunge la 100 de metri până la 115 de metri pătrați (acest lucru se poate face și într-o cratiță mică pe plită la foc mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SobaSoba
BolBol
3
Transferați amestecul în vasul unui mixer de suport și presărați drojdia deasupra. Se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Adăugați ouăle, zahărul și sarea și bateți până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați făina măsurată și așezați vasul pe un mixer de suport prevăzut cu un cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
6
Se amestecă la viteză mică până când făina este încorporată și aluatul se adună, aproximativ 1 minut.Măriți viteza la mediu mare și adăugați untul măsurat câte o bucată, lăsând fiecare bucată să se încorporeze complet înainte de a adăuga următoarea. Continuați să amestecați până când untul este complet încorporat și aluatul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale vasului (aluatul va fi moale, umed și ușor lipicios), aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.Aranjați feliile de slănină într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se rumenesc și crocante, aproximativ 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și turnați grăsimea topită într-un vas mic rezistent la căldură. Folosind o perie de patiserie, acoperiți tigăile rotunde de 2 (8 inci) cu grăsimea de slănină; pus deoparte. Puneți deoparte grăsimea de slănină rămasă.Când feliile de slănină sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați-le în zaruri mici și puneți-le deoparte.Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Adăugați zahărul brun și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand marginile amestecului incep sa clocoteasca, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați smântâna, siropul de arțar și sarea.Împărțiți amestecul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Presărați jumătate din slănina tăiată cubulețe în fiecare tigaie; setați tigăile aside.To asamblați: reduceți temperatura cuptorului la 350 F și păstrați raftul în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Așezați o foaie de copt acoperită cu folie de aluminiu pe un suport inferior pentru a prinde picăturile din chiflele lipicioase în timp ce acestea se coc. (Dacă ați lăsat aluatul să crească peste noapte, scoateți vasul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de rulare.) Pe o suprafață de lucru ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, rulați aluatul într-un pătrat de 14 pe 14 inci. Periați Generos aluatul până la margini cu grăsimea de slănină rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
BolBol
7
Presărați zahărul brun și pecanele prăjite până la margini. Începând de la marginea cea mai apropiată de tine, rulează aluatul într-o formă cilindrică. Dacă este necesar, introduceți centrul în interior și dedesubt pentru a vă asigura că cilindrul este rulat la o grosime uniformă. Folosind un cuțit ascuțit, feliați cilindrul de aluat transversal în 12 bucăți (acestea vor semăna cu felii de folie de tortilla).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Așezați 1 rolă tăiată în jos în centrul fiecărei tigaie pregătită pentru tort. Spațiați uniform 5 role în jurul fiecărei role centrale. Puneți tigăile într-un loc cald neacoperit și lăsați rulourile să crească până când ating părțile laterale ale tigaiei și între ele, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
9
Așezați tigăile în cuptor pe raftul din mijloc și coaceți până când rulourile sunt umflate și se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor și lăsați tigăile să se răcească pe o grătar timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
11
Așezați o farfurie de servire deasupra fiecărei Tigăi și inversați rulourile pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Scoateți tigăile.
13
Serviți chiflele lipicioase imediat sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista