Bacon Afumat La Cuptor

Bacon Afumat La Cuptor
Baconul afumat la cuptor necesită în jur 216 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 13 și costă 1,66 USD pe porție. Acest fel principal are 1086 calorii, 18g de proteine, și 102G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sare de întărire, zahăr granulat, sare kosher cu cristal de diamant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pastramă Afumată La Cuptor, Baie De Somon Afumat La Cuptor, și Chuck-Eye afumat la cuptor cu cremă de hrean.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea kosher, zahărul și sarea de întărire într-un castron mic.Tăiați orice margini inegale de pe burta de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Burtă De PorcBurtă De Porc
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați burta cu pielea în jos pe o suprafață de lucru.
3
Presărați-l uniform cu jumătate din amestecul de întărire și frecați amestecul în carne până când este absorbit. Întoarceți burta și presărați-o uniform cu amestecul de întărire rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Lăsați-l să stea până când amestecul de întărire este absorbit și umezeala s-a mărgelat deasupra, aproximativ 5 minute.
5
Așezați burta într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare (2 până la 2-1/2 galoane). (Alternativ, îl puteți așeza într-o tigaie și îl puteți acoperi bine cu folie de aluminiu.) La frigider timp de 7 zile, răsturnând burta în fiecare zi.Când burta este gata, așezați un suport de sârmă peste o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Scoateți burta din pungă, clătiți-o sub apă rece și lăsați-o foarte uscată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Lăsați burta de porc să stea la temperatura camerei timp de 1 oră. Între timp, scoateți toate rafturile din cuptor, cu excepția unuia aranjat în poziția cea mai joasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți cuptorul la 200 F. tapetați interiorul unei tigaie transversal cu folia, suprapunându-l în centrul tigaiei cu aproximativ 1 inch. Asigurați-vă că fundul și părțile laterale ale tigaiei sunt complet acoperite și că excesul de folie se extinde pe părțile lungi și ușor în sus și peste părțile scurte ale tigaiei. Împrăștiați așchii de lemn într-un strat uniform peste folia din fundul cratiței. Puneți un suport de prăjire peste chipsuri. (Suportul de prăjire ar trebui să stea la cel puțin 1 1/2 inci deasupra fundului tigaiei. Puteți încerca să-l răsturnați dacă este necesar. Dacă suportul dvs. de prăjire este încă prea jos, utilizați un suport de aburire sau răcire cu sârmă care se află la cel puțin 1 1/2 inci deasupra fundului tigaiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați burta pe raft cu pielea în sus. Aduceți marginile lungi ale foliei în sus pentru a se întâlni în mijloc. Îndoiți folia în jos de două ori și sertizați-o pentru a se închide strâns, asigurându-vă că nu atinge burta, astfel încât fumul să poată circula în jurul ei. Aduceți folia pe părțile laterale pentru a întâlni cusătura superioară și sertizarea, asigurându-vă că întregul raft și burta sunt complet înconjurate cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați tigaia peste două arzătoare la foc mediu-mare până când un flux constant de fum se revarsă din cusătura superioară a pachetului de folie, aproximativ 5 minute. (Acest pas nu produce o tonă de fum, dar totuși poate doriți să deschideți o fereastră sau să porniți ventilatorul de deasupra gamei dvs.)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Introduceți tigaia în cuptor și fumați până când burta de porc ajunge la 150 km f pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia pe un suport de sârmă. Deschideți cu grijă cusătura superioară a foliei și lăsați slănina să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați și aruncați pielea. Înfășurați slănina strâns în folie de plastic și dați-o la frigider peste noapte înainte de a o felia și a găti. Poate fi păstrat bine înfășurat până la 2 săptămâni la frigider sau până la 3 luni la congelator, dar înainte de congelare, asigurați-vă că înfășurați slănina în folie de plastic și apoi folie pentru a preveni arderea congelatorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În216 hrs, 30 m.
Porții13
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista