Nuc și fistic Baklava ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 844 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână fistic natural, unt, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Baclava De Fistic Și Nuc Cu Rubarbă Și Trandafiri Încântă, Baclava Cu Fistic, și Ziua 12: Baclava Cu Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele și 1 cană de apă într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când siropul se reduce la 2 căni generoase, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se transferă în castron și se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Poziția 1 rackin treimea superioară și 1 rack în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți nucile pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Întindeți fisticul pe o altă foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Puneți nucile în cuptor și prăjiți 5 minute. Nuci reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați piulițele în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
6
Adăugați 3/4 cană zahăr, coaja de lămâie și scorțișoară măcinată. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când nucile sunt măcinate până la textura medie-fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Coaja De Lamaie
Zahăr
Nuci
7
Transferați amestecul de nuci într-un castron mare; se amestecă merele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Așezați stiva de foi phyllo pe suprafața de lucru; acoperiți cu folie de plastic, apoi prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
9
Periați tigaia metalică de 13 x 9 x 2 inci cu puțin unt topit. Aranjați 1 foaie de filo în tigaie cu jumătate de foaie de filo atârnată pe 1 latură lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Ungeți phyllo în tigaie cu puțin unt topit. Îndoiți consola pentru a face două straturi de 12 x 8 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Ungeți cu puțin unt topit. Repetați stivuirea și untul cu încă 4 foi de filo, făcând 10 straturi în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo Patiserie
Unt
12
Întindeți 1/3 din amestecul de nuci (2 căni generoase) peste phyllo în tigaie până la 1/2 inch de margine. Repetați stratificarea de încă 2 ori cu 5 foi de filo și 1/3 din amestecul de nuci rămas de fiecare dată. Sus cu încă 5 foi filo pliate. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați straturile filo superioare pe lungime (nu tăiați până la fundul tigaiei) pentru a face 4 benzi, apoi tăiați filo transversal pentru a face 16 dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
13
Coaceți până când phyllo este auriu, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Lingurați treptat siropul rece peste baklava fierbinte. Se răcește la temperatura camerei. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
15
Tăiați fiecare dreptunghi baklava transversal în jumătate pentru un total de 32 de bucăți.