Reteta de nuc Baklavan este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 36 și costă 55 de cenți pe porție. Acest desert are 197 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Baclava de nuc și fistic, Baklava De Scorțișoară-Nucă, și Rețetă Baklava de migdale și nuci.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați nucile, zahărul și scorțișoara; pus deoparte. Ungeți un 13-in. x 9-în. vas de copt cu o parte din untul topit. Desfaceți foile de aluat phyllo (păstrați aluatul acoperit cu folie de plastic în timpul asamblării).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Hârtie De Orez
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați o foaie de filo în vasul de copt; periați cu unt. Se acoperă cu o a doua foaie; periați cu unt. Îndoiți capetele lungi sub pentru a se potrivi vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se presară cu aproximativ 1/4 cană amestec de nuci. Repetați de 18 ori, stratificând două foi, perindând cu unt și stropind cu amestec de nuci. Se acoperă cu aluatul rămas; se unge cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Se taie în 2-in. diamante cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Se coace la 350 de euro timp de 45-55 de minute sau până se rumenesc. Între timp, într-o cratiță, combinați ingredientele siropului; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Se toarnă peste baklava caldă. Se răcește pe un suport de sârmă.