Baclava De Migdale

Baclava De Migdale
Baklava de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 696 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale premium, migdale naturale, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Baklava Cu Fistic De Migdale, Cornuri De Baclava Cu Migdale, și Rețetă de baclava cu migdale și nuci.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la foc mare 1 minut. Se amestecă și se fierbe încă 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până se răcește.
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți migdalele într-un robot de bucătărie și procesați cu zahăr, scorțișoară, ienibahar și sare până când migdalele sunt măcinate aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Ungeți generos un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 pe 2 inci cu unt topit. Înjumătățiți foile phyllo în cruce și foile de stivă. Păstrați stiva acoperită cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și apoi un prosop de bucătărie curat umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Așezați 2 foi de phyllo în partea de jos a vasului de copt și ungeți foaia superioară generos cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Adăugați câteva linguri de amestec de migdale. Continuați să stratificați 2 foi la un moment dat, eșalonând ușor foile în fiecare strat dublu pentru a acoperi fundul vasului, perindând fiecare a doua foaie generos cu unt și adăugați 1 cană din amestecul de migdale, până când s-au folosit 10 foi de phyllo, total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
6
Ungeți stratul superior de phyllo cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
7
Lăsați baclava să stea la temperatura camerei pentru a se întări ușor, aproximativ 10 până la 15 minute.
8
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați baclava în 6 pătrate egale, apoi tăiați fiecare bucată în jumătate în diagonală pentru a face 12 triunghiuri. Asigurați-vă că ați tăiat tot drumul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Coaceți baklava până la aur, 50 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați vasul într-un suport pentru a se răci, apoi turnați încet siropul rece în jurul marginilor baclava fierbinte, între toate tăieturile și deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
11
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore. Acoperiți când baclava este la temperatura camerei. Nu te răcori.
12
Baklava se păstrează într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista