Baklava de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 696 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale premium, migdale naturale, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Baklava Cu Fistic De Migdale, Cornuri De Baclava Cu Migdale, și Rețetă de baclava cu migdale și nuci.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la foc mare 1 minut. Se amestecă și se fierbe încă 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până se răcește.
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Puneți migdalele într-un robot de bucătărie și procesați cu zahăr, scorțișoară, ienibahar și sare până când migdalele sunt măcinate aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Crostini Cu Usturoi, Optional
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Ungeți generos un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 pe 2 inci cu unt topit. Înjumătățiți foile phyllo în cruce și foile de stivă. Păstrați stiva acoperită cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și apoi un prosop de bucătărie curat umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Așezați 2 foi de phyllo în partea de jos a vasului de copt și ungeți foaia superioară generos cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Adăugați câteva linguri de amestec de migdale. Continuați să stratificați 2 foi la un moment dat, eșalonând ușor foile în fiecare strat dublu pentru a acoperi fundul vasului, perindând fiecare a doua foaie generos cu unt și adăugați 1 cană din amestecul de migdale, până când s-au folosit 10 foi de phyllo, total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Ungeți stratul superior de phyllo cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Lăsați baclava să stea la temperatura camerei pentru a se întări ușor, aproximativ 10 până la 15 minute.
8
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați baclava în 6 pătrate egale, apoi tăiați fiecare bucată în jumătate în diagonală pentru a face 12 triunghiuri. Asigurați-vă că ați tăiat tot drumul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Coaceți baklava până la aur, 50 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Transferați vasul într-un suport pentru a se răci, apoi turnați încet siropul rece în jurul marginilor baclava fierbinte, între toate tăieturile și deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
11
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore. Acoperiți când baclava este la temperatura camerei. Nu te răcori.
12
Baklava se păstrează într-un recipient etanș până la 1 săptămână.