Baclava De Crăciun

Baclava de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 45. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați aluat phyllo, scorțișoară măcinată, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, și Baclava.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt cu margini sau o tigaie cu jeleu.
Amestecați nucile pecan, scorțișoara și nucșoara împreună într-un castron până se omogenizează uniform.
Stropiți în miere și vanilie, amestecând bine.
Așezați înlocuitorul de zahăr brun, înlocuitorul de zahăr alb, laptele evaporat și untul într-o tigaie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă, 12 până la 15 minute. Se amestecă treptat amestecul de pecan.
Desfaceți 3 foi de filo și puneți-le în tigaia pregătită. Praf ușor cu făină. Puneți un strat subțire de amestec de pecan-zahăr peste foile de filo. Acoperiți cu încă 3 foi de filo, praf cu făină și lingurați amestecul de pecan-zahăr peste filo. Repetați încă de trei ori terminând cu foi de filo deasupra și folosind tot amestecul de filo și pecan-zahăr pentru a face o stivă de aproximativ 1 inch înălțime.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul devine maro auriu, 10 până la 12 minute. Se răcește complet înainte de a face praf cu zahărul cofetarilor și de a tăia în pătrate de 2 inci.