Baclava De Ciocolată

Baclava De Ciocolată
Baklava de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, suc de portocale, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Baclava De Ciocolată, Baclava De Ciocolată, și Baclava De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 10x14 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă nuci pecan, ciocolată neagră, 3/4 cană zahăr și scorțișoară într-un castron. Tăiați aluatul phyllo pentru a se potrivi cu tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Strat 8 foi de aluat phyllo în tava de copt pregătită, perindând fiecare foaie cu unt topit; se presară cu 2 căni de amestec de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Întindeți untul pe încă 4 foi de filo și stratificați peste nuci pecan; se presară cu încă 2 căni de nuci pecan. Repetați straturile cu încă 4 foi de filo și pecanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Se toarnă orice unt rămas peste baklava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
6
Tăiați câteva straturi superioare de phyllo pe lungime, lăsând stratul inferior intact, pentru a crea 4 rânduri lungi. Faceți tăieturi în zig-zag distanțate uniform de-a lungul fiecărui rând pentru a crea triunghiuri mici, lăsând din nou intact stratul inferior de filo.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul phyllo este maro auriu și fulgios, aproximativ 1 oră; terminați imediat tăierea până la stratul inferior de baklava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Aduceți sucul de portocale, mierea, apa, 1/2 cană de zahăr și sucul de lămâie la fiert într-o cratiță; reduceți focul la mediu și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
9
Se toarnă sosul peste baklava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Topiți restul de 2 uncii de ciocolată și 1 linguriță de unt în partea superioară a unui cazan dublu peste apă clocotită, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Stropiți ciocolată peste baklava. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții18
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista