Baclava
Baclava ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 42 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 194 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. 4618 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, aluat phyllo, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Baclava, Baclava, și Baclava.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F(175 grade C). Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 9x13 inch.
Se toacă nucile și se aruncă cu scorțișoară. Pune deoparte. Desfaceți aluatul phyllo.
Tăiați întreaga stivă în jumătate pentru a se potrivi pan. Acoperiți phyllo cu o cârpă umezită pentru a nu se usca în timp ce lucrați.
Așezați două foi de aluat în tigaie, unt bine. Repetați până când aveți 8 foi stratificate.
Presărați 2-3 linguri de amestec de nuci deasupra. Acoperiți cu două foi de aluat, unt, nuci, stratificând în timp ce mergeți. Stratul superior trebuie să aibă o adâncime de aproximativ 6 - 8 coli.
Folosind un cuțit ascuțit tăiat în diamant sau forme pătrate până la fundul tigaiei. Puteți tăia în 4 rânduri lungi tăieturile diagonale.
Coaceți aproximativ 50 de minute până când baklava este aurie și crocantă.
Faceți sos în timp ce baklava se coace. Se fierbe zahărul și apa până se topește zahărul.
Adăugați vanilie și miere. Se fierbe timp de aproximativ 20 de minute.
Scoateți baclava din cuptor și lingurați imediat sosul peste el.
Serviți în hârtii de cupcake. Acest lucru îngheață bine. Lăsați-l descoperit pe măsură ce devine ud dacă este înfășurat.