Baclava

Baclava
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Baklavan. O porție conține 146 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 60. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Poate fi considerat foarte accesibil, costând în jur 40 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână miere, bețișoare de scorțișoară, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Baclava, Baclava, și Baclava pentru rețete similare.

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare2batoane de scorțișoară (sau 1/2 linguriță scorțișoară măcinată)batoane de scorțișoară (sau 1/2 linguriță scorțișoară măcinată)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmigdale măcinate grosiere (asigurați-vă că nucile pe care le folosiți sunt proaspete, achiziționate foarte recent)migdale măcinate grosiere (asigurați-vă că nucile pe care le folosiți sunt proaspete, achiziționate foarte recent)0Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmiere (de preferință miere de cimbru grecesc, dar nu mare dacă nu o puteți obține, folosiți totuși o miere de bună calitate)miere (de preferință miere de cimbru grecesc, dar nu mare dacă nu o puteți obține, folosiți totuși o miere de bună calitate)12 lingurițe de pudră de usturoicreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene4inchcoaja de lămâie (fără miez-bucată lungă)coaja de lămâie (fără miez-bucată lungă)1Bucăți de caramele Heath Bar1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)4inchcoajă de portocală (fără miez-bucată lungă)coajă de portocală (fără miez-bucată lungă)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.phyllo aluatphyllo aluat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt nesărat, topit (nu folosiți mai puțin, asta va face ca baklava dvs. să aibă un gust excepțional și trebuie să fie unt!)unt nesărat, topit (nu folosiți mai puțin, asta va face ca baklava dvs. să aibă un gust excepțional și trebuie să fie unt!)9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci măcinate grosiere (foarte proaspete)nuci măcinate grosiere (foarte proaspete)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteîntregîntreg
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Revista