Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de licență. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 427 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți busuioc, chuck de vită, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Rețete similare includ Bachelor ' s Stew, Bachelor Stew Marrakech cu miel (Tangia Mrakchiya), și Gem de burlac vechi.
Instrucțiuni
1
Combinați firimiturile de pâine cu sare și piper și aruncați cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Puneți cuburi de vită acoperite într-un aragaz lent și adăugați ceapă, morcovi, țelină, busuioc, tapioca, ciuperci, sos de soia, supă de roșii și bulion. Se amestecă bine, se acoperă și se gătește la scăzut timp de 10 până la 12 ore sau la mare timp de 3 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Roșii
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Grăsime De Porc înapoi
Tapioca
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi