Bacheldre Welsh lut - oală pâine

Bacheldre Welsh lut - oală pâine
O porție conține 280 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. Un amestec de miere limpede, salvie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pâine de iepure Galeză pentru Abm, Welsh Rarebit și roșii prăjite cu slănină pe pâine de bere Cheddar, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi pregătește-ți oala. Selectați un ghiveci de flori curat, din lut (15cm diametru x 15cm înălțime). Curățați bine, ulei în interior și în exterior și coaceți de trei sau patru ori într-un cuptor fierbinte timp de aproximativ 30-40 de minute. Puteți face acest lucru în timp ce coaceți alte alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă ambele făini într-un bol mare de amestecare cu sarea, apoi se adaugă toate ierburile și usturoiul și se amestecă bine, apoi se face o fântână în middle.In un ulcior mare cald, amestecați laptele, apa, mierea, uleiul de măsline și drojdia și lăsați câteva minute pentru a lăsa drojdia să se activeze. Acum turnați lichidele în centrul făinii și, cu o lingură, începeți să amestecați făinurile în lichid din exteriorul vasului până la mijloc.Acum, cu mâinile curate și calde, continuați procesul de amestecare până când toate ingredientele se reunesc pentru a forma un aluat. Se frământă 5-7 minute pe o suprafață ușor făinată, se pune într-un castron, se acoperă cu folie alimentară unsă și se lasă 30-40 de minute într-un loc cald.Aluatul ar trebui să fie mai mare decât atunci când ați început, astfel încât să – l dați înapoi-faceți literalmente o gaură în mijloc și frământați din nou timp de 5 minute.Acum pregătiți oala și asigurați-vă că este bine unsă (puteți tapeta oala cu hârtie rezistentă la grăsime dacă doriți) și modelați aluatul în ea. Marcați partea superioară a aluatului, cu un cuțit ascuțit, de aproximativ 1 cm, ceea ce va adăuga acel plus de caracter pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
PunchPunch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați într-un loc cald și lăsați să crească timp de 30-40 de minute.
4
Încălziți cuptorul la 220C/ventilator 200C / gaz 7, glazurați cu grijă partea superioară a aluatului și presărați cu semințele de fenicul. Cu grijă, așezați oala în centrul cuptorului, încercând să nu bateți oala și coaceți timp de 35-40 de minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți pâinea din cuptor și răciți-o timp de 5-10 minute, apoi porniți-o pe o grătar pentru a se răci complet. Aveți grijă, deoarece oala devine foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista