Bacalcalul mantecato: o răspândire savuroasă de cod de sare bătut

Baccal mantecato: o răspândire savuroasă de cod de sare bătut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 463 calorii, 73G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bacalulmaxul, jumătate și jumătate, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Cod de sare (zuppa Di Baccala), Răspândirea Baccala Albă, și Cod De Sare (Bacalhau, Bacalao, Morue, Bacalaureat) Tocanita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Când baccalul este suficient de înmuiat, tăiați—l în bucăți mici—aproximativ 6 inci-și puneți-le într-o cratiță sau tigaie adâncă cu cel puțin un centimetru de apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, puneți capacul întredeschis (așezați-l pe o lingură de lemn așezată pe marginea tigaiei) și gătiți la fierbere constantă timp de 20 de minute sau mai mult, până când codul este ușor de decojit, dar are totuși corp și formă. Nu-l lăsa să înceapă să se despartă. Ridicați-l din apa de gătit și lăsați-l să se scurgă și să se răcească într-o strecurătoare. Rezervați o ceașcă de apă de gătit.
Între timp, clătiți cartoful, dar lăsați-l întreg și necojit. Puneți-l într-o oală mică acoperită cu apă rece. Aduceți la fierbere și gătiți constant până când puteți străpunge ușor cartoful cu o lamă de cuțit.
Lăsați-l să se răcească și curățați-l.
Configurați mixerul electric și fulgi tot peștele în castron. Bateți cu paleta la viteză mică pentru a sparge mai mult peștele; aruncați usturoiul tocat și bateți la viteză medie în timp ce turnați jumătate din uleiul de măsline foarte treptat într-un jet subțire, apoi adăugați cartoful și încorporați-l; continuați să bateți la viteză mică pe măsură ce adăugați treptat restul de ulei.
Acum ridicați viteza la mare și bateți peștele pentru a-l ușura.
Reduceți viteza la mediu și încorporați jumătate și jumătate treptat, apoi bateți din nou la viteză mare. În acest moment, codul bătut trebuie să fie neted și pufos, aproape ca piureul de cartofi, dar cu textură. Dacă este foarte dens, îl puteți subția cu apa de gătit (dar aveți grijă: prea multă apă o va face prea sărată).
În cele din urmă, condimentați cu piper și bateți-l pentru a se amesteca. Dacă utilizați un robot de bucătărie în loc de un mixer, urmați aceeași ordine de adăugiri și procesați după cum este necesar pentru a forma o răspândire ușoară și netedă.
Puneți răspândirea în recipiente și păstrați sigilat, la frigider, până la o săptămână. De asemenea, puteți congela baccal mantecato; textura nu va fi la fel de cremoasă, dar va avea o aromă bună și face un sos delicios de paste.
Din tabelul familiei Lidiei de Lidia Matticchio Bastianich Copyright (c) 2004 de Lidia Matticchio Bastianich publicat de Knopf.Lidia Bastianich găzduiește extrem de popularul spectacol PBS, "bucătăria italo-americană a Lidiei" și deține restaurante în New York, Kansas City și Pittsburgh. De asemenea, autoarea mesei italiene a Lidiei și a bucătăriei italo-americane a Lidiei, locuiește în Douglaston, New York.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.