Baby Octopus Spiedini cu salată verde de sfeclă

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Baby Octopus Spiedini cu salată verde de sfeclă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 296 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de sare de mare, blaturi de sfeclă pentru copii, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Salată De Caracatiță Pentru Copii, Salată de caracatiță cu cartofi și fasole verde, și Greacă BBQ Baby Octopus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau grătarul.
Puneți caracatița în 4 litri de apă rece și adăugați 1 plută de vin. Se aduce la fierbere și se reduce focul la fierbere scăzută. Gatiti 25 de minute pana se inmoaie.
Scurgeți și clătiți și lăsați să se răcească. Într-un bol de amestecare, amestecați coaja de portocală, migdalele, 2 linguri de ulei de măsline, ardeiul roșu zdrobit și frunzele de fenicul.
Adăugați caracatița răcită și lăsați să stea 25 de minute până când cărbunii sunt fierbinți și gata. Filetați caracatița uniform pe 4 frigarui și așezați peste cărbuni. Gatiti pana cand sunt crocante si usor carbonizate, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Între timp, aruncați verdeața de sfeclă cu suc de portocale și uleiul rămas și condimentați cu sare de mare. Împărțiți verdele între 4 farfurii și așezați câte un speidino peste fiecare grămadă.
Stropiți cu marinata rămasă și serviți.