Baby morcov Confit cu suc de portocale și chimen

Confit de morcovi pentru copii cu suc de portocale și chimen este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 244 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână morcovi, unt, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric, Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir, și Ceapă pentru Bebeluși înăbușită cu suc de portocale și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii în oală suficient de mare pentru a ține morcovii în strat dublu.
Se toarnă suc de portocale; adăugați chimen.
Se presară sare și piper negru proaspăt măcinat. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când morcovii sunt doar fragezi, aproximativ 10 minute.
Transferați morcovii în farfurie. Se fierbe lichidul în oală până când este ușor redus și siropos, aproximativ 2 minute. Se amestecă untul. Întoarceți morcovii în oală și fierbeți doar până se încălzește, aproximativ 2 minute. Condimentează morcovii după gust cu sare și piper.