Baby coaste spate și Collards tineri fiert în suc de mere
Baby coaste spate și Collards tineri fiert în suc de mere ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 977 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,95 USD pe porție. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, ceapă, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste din spate pentru bebeluși înăbușite cu bere cu sos de tamarind portocaliu, Apple A Glazurate Baby Spate Coaste, și Apple și BBQ sos Baby înapoi coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentează coastele de porc cu multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coaste De Porc
3
Încălziți o tigaie cu fund greu la foc mare și stropiți cu ulei. Căutați coaste pe ambele părți până se rumenesc câteva minute pe fiecare parte. Strângeți ambele rafturi de coaste pe 1 parte a tăvii de prăjire. Pe cealaltă parte, așezați verdeață de collard, apoi ceapa și usturoiul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Se toarnă sucul de mere și oțetul de cidru, se adaugă cimbru, apoi se acoperă cu folie, se introduce în cuptor și se fierbe timp de 1 oră 30 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Când ați terminat, îndepărtați folia, ungeți carnea cu sucurile de tigaie, apoi gătiți neacoperite încă 20 de minute până când carnea are o caramelizare frumoasă și lichidul se reduce, formând o glazură lipicioasă pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați verdeața de collard și lichidul de fiert pe un platou de servire și deasupra cu coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Serviți coaste peste verdeață de collard cu lichid de braising și cartofi dulci piure
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(mequite, Hickory Sau Arin)
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înțepați cartofii dulci peste tot cu o furculiță, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fripturi De Carne Din New York
3
Puneți-le într-o tigaie și prăjiți timp de 45 de minute până când sunt foarte moi.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
5
Într-un vas mic de sos, la foc mic, încălziți crema cu frunzele de dafin, apoi păstrați-le la cald până când sunt gata să facă piure de cartofi. Aruncați frunzele de dafin înainte de a adăuga la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Când cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, scoateți carnea în vasul unui robot de bucătărie. Condimentează cu sare, scorțișoară, nucșoară, coajă de portocală și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați smântână și 1 lingură de unt și piure până se omogenizează.
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.