Baby coaste spate și Collards tineri fiert în suc de mere

Baby coaste spate și Collards tineri fiert în suc de mere ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 977 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,95 USD pe porție. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, ceapă, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste din spate pentru bebeluși înăbușite cu bere cu sos de tamarind portocaliu, Apple A Glazurate Baby Spate Coaste, și Apple și BBQ sos Baby înapoi coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează coastele de porc cu multă sare și piper.
Încălziți o tigaie cu fund greu la foc mare și stropiți cu ulei. Căutați coaste pe ambele părți până se rumenesc câteva minute pe fiecare parte. Strângeți ambele rafturi de coaste pe 1 parte a tăvii de prăjire. Pe cealaltă parte, așezați verdeață de collard, apoi ceapa și usturoiul deasupra.
Se toarnă sucul de mere și oțetul de cidru, se adaugă cimbru, apoi se acoperă cu folie, se introduce în cuptor și se fierbe timp de 1 oră 30 minute până la 2 ore.
Când ați terminat, îndepărtați folia, ungeți carnea cu sucurile de tigaie, apoi gătiți neacoperite încă 20 de minute până când carnea are o caramelizare frumoasă și lichidul se reduce, formând o glazură lipicioasă pe carne.
Așezați verdeața de collard și lichidul de fiert pe un platou de servire și deasupra cu coastele.
Serviți coaste peste verdeață de collard cu lichid de braising și cartofi dulci piure
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Înțepați cartofii dulci peste tot cu o furculiță, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Puneți-le într-o tigaie și prăjiți timp de 45 de minute până când sunt foarte moi.
Scoateți tigaia din cuptor.
Într-un vas mic de sos, la foc mic, încălziți crema cu frunzele de dafin, apoi păstrați-le la cald până când sunt gata să facă piure de cartofi. Aruncați frunzele de dafin înainte de a adăuga la cartofi.
Când cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, scoateți carnea în vasul unui robot de bucătărie. Condimentează cu sare, scorțișoară, nucșoară, coajă de portocală și zahăr brun.
Adăugați smântână și 1 lingură de unt și piure până se omogenizează.