Baby bok Choy prăjit cu usturoi
Baby bok choy prăjit cu usturoi este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 78 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați shanghai bok choy, amidon de porumb, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Copilul bok Choy prăjit de Gourmet cu usturoi, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Zippy Se Amestecă-Fried Baby Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bulionul, sosul de soia, amidonul de porumb și 1/2 linguriță de sare până când amidonul de porumb s-a dizolvat.
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă instantaneu.
Se toarnă ulei de arahide pe partea wok, apoi se învârte ulei, înclinând wok pe partea de acoperire.
Se adaugă usturoiul și se prăjește până devine auriu pal, 5 până la 10 secunde.
Adăugați jumătate de bok choy și amestecați până când frunzele se ofilesc, aproximativ 2 minute, apoi adăugați bok choy rămas și amestecați până când toate frunzele sunt de un verde aprins și moale, 2 până la 3 minute în total. Se amestecă amestecul de bulion, apoi se toarnă în wok și se amestecă 15 secunde. Acoperiți cu capac și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante-fragede, 2 până la 4 minute. Se amestecă uleiul de susan, apoi se transferă într-un vas de servit.
Baby bok choy poate fi spălat, uscat și înjumătățit cu 1 zi înainte. Se răcește, învelit în prosoape de hârtie, într-o pungă sigilată.