Baby Bok Choy cu ardei gras galben

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură vegană? Baby Bok Choy cu ardei gras galben ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de baby bok choy, ulei de susan, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 427 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Baby Bok Choy Cu Ardei Gras Galben, Shanghai Bok Choy / Baby Bok Choy (2 în 1 Mese), și Pui de arahide și tăiței de ou chinezesc cu Baby Bok Choy și Baby Corn.
Instrucțiuni
Încălziți câte o lingură de ulei de arahide și ulei de susan într-o tigaie mare saut la foc mare.
Adăugați ardeii galbeni tăiați felii și ceapa verde tocată și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor. (Păstrați un ceas pentru ca ceapa să nu ardă.)
Adăugați bok choy: reduceți focul și adăugați bok choy. Se amestecă pentru a acoperi cu uleiul din tigaie. Gatiti numai pana cand bok choy s-a ofilit. Capetele mai groase și mai albe ale baby bok choy ar trebui să fie încă oarecum crocante.