Babka al II-lea

Babka al II-lea
Babkan II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 441 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Babka, Babka Pie, și Babka.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie, 2 căni de făină, ouăle întregi, gălbenușurile de ou, zahărul, laptele și coaja de portocală; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați făina rămasă, 1 cană la un moment dat, până când aluatul se reunește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și suplu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Aplatizați aluatul cu mâinile și ungeți 1/3 cană de unt pe aluat. Îndoiți aluatul și frământați ușor pentru a încorpora untul în aluat. Repetați acest lucru de două ori până când tot untul este încorporat. Utilizați aceeași metodă pentru a încorpora stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
UntUnt
AluatAluat
6
Ungeți ușor un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Așezați aluatul în castron și întoarceți aluatul pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să stea într-un loc cald până se dublează volumul; aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F(175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în două bucăți de dimensiuni egale. Formați fiecare bucată într-o pâine și așezați-le în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să se ridice până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
10
Ungeți vârfurile pâinilor cu albușuri de ou și coaceți la 350 grade F(175 grade C) până când partea superioară a pâinilor este aurie, iar partea inferioară a pâinilor sună goală atunci când este atinsă, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista