Babka al II-lea
Babkan II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 441 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Babka, Babka Pie, și Babka.
Instrucțiuni
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia în apa caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie, 2 căni de făină, ouăle întregi, gălbenușurile de ou, zahărul, laptele și coaja de portocală; se amestecă bine.
Adăugați făina rămasă, 1 cană la un moment dat, până când aluatul se reunește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și suplu, aproximativ 5 minute.
Aplatizați aluatul cu mâinile și ungeți 1/3 cană de unt pe aluat. Îndoiți aluatul și frământați ușor pentru a încorpora untul în aluat. Repetați acest lucru de două ori până când tot untul este încorporat. Utilizați aceeași metodă pentru a încorpora stafidele.
Ungeți ușor un bol mare de amestecare.
Așezați aluatul în castron și întoarceți aluatul pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să stea într-un loc cald până se dublează volumul; aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F(175 grade C).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în două bucăți de dimensiuni egale. Formați fiecare bucată într-o pâine și așezați-le în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să se ridice până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Ungeți vârfurile pâinilor cu albușuri de ou și coaceți la 350 grade F(175 grade C) până când partea superioară a pâinilor este aurie, iar partea inferioară a pâinilor sună goală atunci când este atinsă, aproximativ 30 până la 40 de minute.