Babaghanouj
Babaghanouj necesită în jur 29 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 322 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, chipsuri de pita, tahini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați părțile tăiate ale vinetelor cu spray de gătit. Vinete la grătar, cu pielea în jos, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 minute. Întoarceți jumătățile de vinete și grătiți 4 minute sau până când carnea este frumos rumenită și fragedă.
Scoateți din grătar și lăsați să stea 20 de minute sau până se răcește la atingere.
Scoateți pulpa din jumătățile de vinete într-o strecurătoare mare cu plasă de sârmă; lăsați să se scurgă 20 de minute.
Combinați pulpa scursă, 2 lingurițe. ulei de măsline și următoarele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Transferați într-un castron; acoperiți și refrigerați până la 1 săptămână.
Pentru a servi, transferați scufundarea într-un castron de servire; stropiți cu o cantitate mică de ulei de măsline și presărați boia afumată și măsline.
Se servește cu chipsuri de pita.