Baba Ghanoush, Iubito!
Rețeta Baba Ghanoush, iubito! este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă face 8 porții cu 139 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de vinete, ulei de măsline extravirgin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, și Baba Ghanoush.
Instrucțiuni
IMPORTANT: înțepați suprafața fiecărei vinete de mai multe ori cu dinții unei furculițe.Pe grătar sau sub broiler (setat la mare) înnegriți/prăjiți vinetele timp de aproximativ 25 de minute. Vrei ca pielea să fie complet zbârcită și întunecată, iar Vinetele aproape se destramă. Tocmai când crezi că este zbârcit, lasă-l să treacă încă cinci minute.Puneți-le deoparte să se răcească ușor.Când se răcește, îndepărtați pielea suficient pentru a obține o lingură în fiecare vinete și răzuiți carnea într-un castron. Încercați să obțineți cât de mult puteți, chiar și lucrurile care sunt lipite de interiorul pielii. (Acest proces este o mizerie totală, așa că nu vă faceți griji.) Puneți vinetele cu o furculiță. Câteva bucăți mari sunt în regulă, dar încercați să o obțineți la o textură relativ netedă, fără a fi complet curățată.
Adăugați toate celelalte ingrediente, amestecând și gustând înainte de a regla condimentele sau alte ingrediente. Nu sub sare!
Serviți cu triunghiuri pita, felii de baghetă, chipsuri, pâine franceză crustă...sau cu o lingură.