B-ul de No-ul-ul cu glazura cu crema de unt

B-ul de No-ul-ul cu glazura cu crema de unt
B-ul de No-ul cu glazură de unt este a vegetarian garnitură. O porție conține 336 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, frișcă, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bûche de Noël., Bûche de Noël., și Buche de Noel.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Linia 15x10x1-inch tigaie cu folie sau hârtie cerată; ungeți cu spray de scurtare sau de gătit. Într-un castron mic, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 5 minute sau până când este foarte gros și colorat cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
LămâieLămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se toarnă ouăle într-un castron mare; bateți treptat în 1 cană de zahăr granulat. Bateți în 1/3 cană de apă și vanilia la viteză mică. Adăugați treptat făina, praful de copt și sarea, bătând doar până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie, răspândind aluatul în colțuri.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Slăbiți imediat tortul de pe marginile tigaiei; inversați pe prosop presărat generos cu zahăr pudră. Îndepărtați cu grijă folia. Tăiați marginile rigide ale tortului, dacă este necesar. În timp ce este fierbinte, rotiți cu grijă tortul și prosopul de la capătul îngust. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Într-un castron mediu răcit, bateți toate ingredientele de umplere la viteză mare până la rigidizare. Desfaceți tortul; scoateți prosopul.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți umplutura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Rulati tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Într-un castron mediu, bateți cacao și untul la viteză mică până se amestecă bine. Bateți în zahăr pudră până se amestecă. Bateți în vanilie și suficientă apă fierbinte până când glazura este netedă și răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Pentru ciotul de copac, tăiați o felie diagonală de 2 inci de la un capăt al tortului. Atașați butucul pe o parte lungă folosind 1 lingură glazură. Tort de îngheț cu glazură rămasă. Cu dinți de furculiță, faceți lovituri în glazură pentru a arăta ca scoarța copacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
ScoarțăScoarță
10
Se ornează cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista