Sosul Avocado-Tomatillo necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 124 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 45 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coriandru, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pui la gratar cu sos Tomatillo-avocado, Prăjituri roșii cu Avocado-sos Tomatillo, și Ceviche Cu Coadă Galbenă Cu Avocado Și Sos Tomatillo.
Instrucțiuni
1
Combinați tomatillos și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un recipient, rezervând 1/2 cană de lichid.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Puneți amestecul de tomatillo și lichidul rezervat într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați avocado, coriandru și suc de lămâie; procesați până se omogenizează.