Avocado-Mentă Tzatziki

Avocado-Mentă Tzatziki
Avocado-menta Tzatziki ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 576 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline obișnuit, extra virgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Avocado-Mentă Tzatziki, Tzatziki Cu Sfecla Si Menta, și Avocado Tzatziki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron. Se amestecă castravetele, avocado și menta. Acoperiți și răciți 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greek. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Ripe fructe de zmeură și prune damson se amestecă pe palat cu indicii de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista