Avocado Lime Popsicles

Avocado Lime Popsicles
Avocado lime popsicles implant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 124 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de apă caldă, avocado, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt Inghetata De Avocado, Popsicles Cheie De Plăcintă Cu Var, și Popsicles De Avocado De Miere.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă nectarul de agave în apă caldă; se toarnă în ulcior blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați avocado, suc de lămâie și sare în blender; amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul de avocado în forme de gheață la aproximativ 1/3 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
GheațăGheață
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Congelați până când este complet solid, aproximativ 6 ore.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista