Aviary ' s Bitter
Dacă 88 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., amar Aviary ar putea fi un remarcabil fără gluten, primar și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 45 calorii. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rachiul de mere legat de laird, amarul lui Dash peychaud, coniacul pierre ferrand și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați murături de tărtăcuță amară , cum se face murături de tărtăcuță amară, Pepene galben și Gin, și Tărtăcuță amară cu ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face coasterul barilului, tăiați o secțiune lungă de aproximativ 6 inci din cea mai lată parte a barilului cu ajutorul unui ferăstrău. Folosind un ferăstrău cu gaură de același diametru ca un pahar de modă veche, găuriți un canal circular adânc de 1/2 inch în partea carbonizată a doagei butoiului. Sticla de modă veche ar trebui să se odihnească bine răsturnată în canalul circular.
Pentru a pregăti cocktailul, combinați coniac, coniac de mere, Bonal, Amaro Nonino, My Amaro și bitter într-un pahar de amestecare.
Adăugați gheață proaspătă și amestecați timp de 20 de secunde. Se strecoară într-o carafă răcită, cu o singură porție.
Pentru a fuma sticla de modă veche, suflantă ușoară și aplicați căldură timp de aproximativ 10 secunde în centrul cercului coaster realizat cu burghiul. Doaga De Butoi ar trebui să înceapă să fumeze ușor. Acoperiți fumul cu sticla de modă veche și lăsați fumul să se adune în pahar, aproximativ 30 de secunde.
Pentru a servi cocktailul, răsturnați paharul afumat de modă veche și turnați conținutul carafei.