Autentic Elvis Burgers

Burgerii Elvis autentici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 684 calorii, 36g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ketchup, unt de arahide, murături de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până unt de arahide ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie-Uri ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Elvis Pie, Câinele Elvis, și The Fat Elvis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți carnea de vită măcinată în 4 chiftele, presărați sare și piper negru și dați deoparte.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie și păstrați-le la cald. Gatiti ceapa in picurarile de slanina pana se rumeneste usor, aproximativ 10 minute, amestecand des; presărați cu zahăr în timpul prăjirii, dacă doriți. Pune ceapa deoparte.
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Deschideți chiflele de hamburger și așezați-le pe o foaie de copt cu părțile tăiate în sus; prăjiți sub broiler până se rumenesc, 1 până la 2 minute. Puneți chiflele deoparte.
Se prăjește carnea de vită măcinată în aceeași tigaie ca ceapa până se rumenesc și sucurile se limpezesc, 5 până la 8 minute pe fiecare parte. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul unui burger ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Puneți o felie de brânză Cheddar pe fiecare patty și lăsați brânza să se topească.
Pentru a asambla, întindeți untul de arahide pe jumătățile inferioare ale chiflelor; întindeți ketchup-ul pe jumătățile superioare. Topim untul de arahide cu felii de murături, ceapă gătită, burgeri cu brânză, o felie de slănină, mai multe felii de roșii și aproximativ 1/4 cană de salată mărunțită pe sandviș.