Asparagus Tempura

Asparagus Tempura
Rețeta de sparanghel Tempuran este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Dacă aveți sparanghel, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Asparagus Tempura, Sparanghel Tempura cu usturoi coriandru Dip, și Vegetarian Planet Asparagus Wasabi Tempura.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei vegetal de 1 inch într-o tigaie mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se pune la foc mediu-mare și se încălzește la 350 de grade F.
3
Pregătiți aluatul tempura conform instrucțiunilor pachetului. Înmuiați sparanghelul în aluat, puneți-l în tigaie și prăjiți până devine auriu și crocant, aproximativ 2 minute. Se prăjește în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-un castron, combinați sosul de soia, mirinul, ghimbirul, sucul de lămâie și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Serviți sparanghelul cu sosul de scufundare pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista