Asparagus Tempura
Rețeta de sparanghel Tempuran este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Dacă aveți sparanghel, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Asparagus Tempura, Sparanghel Tempura cu usturoi coriandru Dip, și Vegetarian Planet Asparagus Wasabi Tempura.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei vegetal de 1 inch într-o tigaie mare și adâncă.
Se pune la foc mediu-mare și se încălzește la 350 de grade F.
Pregătiți aluatul tempura conform instrucțiunilor pachetului. Înmuiați sparanghelul în aluat, puneți-l în tigaie și prăjiți până devine auriu și crocant, aproximativ 2 minute. Se prăjește în loturi.
Într-un castron, combinați sosul de soia, mirinul, ghimbirul, sucul de lămâie și scallions.
Serviți sparanghelul cu sosul de scufundare pe lateral.