Asparagus souffl este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 244 calorii. Dacă aveți la îndemână usturoi, unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Asparagus Souffl 8, Sufleu De Sparanghel, și Souffl cu brânză și sparanghel cu conținut scăzut de grăsimi 4.
Instrucțiuni
1
Gatiti sparanghelul intr-o cratita cu apa clocotita pana la verde aprins, dar inca crocant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Bateți făina și amestecați până când amestecul devine asemănător pastei și maro auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Bateți laptele în amestecul de unt-făină; aduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă, 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Puneți amestecul de lapte, usturoiul și sparanghelul într-un blender și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Usturoi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă amestecul de sparanghel într-un castron mare; se amestecă gălbenușurile de ou și brânza Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Sparanghel
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Unt Generos 4 (6 uncii) ramekins
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Bateți albușurile într-un vas mare de sticlă sau metal până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile vor forma movile moi, mai degrabă decât un vârf ascuțit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Movile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
12
Se amestecă jumătate din albușurile de ou în amestecul de brânză de sparanghel până se combină. Îndoiți ușor albușurile rămase în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sparanghel
Brânză
13
Umpleți ramekinele pregătite aproximativ 3/4 și așezați-le pe o foaie de copt; coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată