Asparagus Pesto Fettuccine

Asparagus Pesto Fettuccine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 666 calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână usturoi, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Fettuccine cu Pesto, sparanghel și anghinare, Fettuccine cu sparanghel, Pesto verde de sfeclă și ou Pocat, și Fettuccine Cu Pesto De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți aproximativ 3 litri de apă la fierbere la foc mare. Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Adăugați sparanghel în apă clocotită. Gatiti, neacoperit, pana cand abia se inmoaie sa muste, 4 pana la 5 minute. Cu clești, ridicați sparanghelul și scurgeți; se răcește ușor.
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul și busuiocul. Întoarceți apa în tigaie la fierbere.
Adăugați fettuccine. Gatiti, neacoperit, pana cand abia se inmoaie sa muste, aproximativ 3 minute.
Între timp, tăiați în diagonală primele 3 până la 4 inci de sulițe de sparanghel.
Așezați vârfurile de sparanghel într-o strecurătoare. Tăiați grosolan tulpinile și adăugați în blender împreună cu 6 linguri de apă fierbinte din tigaia pentru paste. Se învârte până se omogenizează.
Scurgeți pastele în colander care conține sfaturi de sparanghel.
Transferați sfaturile și pastele în vasul de servire.
Se toarnă sparanghelul pur peste paste și se amestecă.
Adăugați sare, piper și brânză după gust.