Asiatice Friptură Frites
Reteta frites friptură din Asia ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 40 minute. O porție conține 675 calorii, 36g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 3.69 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de cinci condimente, ulei vegetal, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Frite De Friptură, Frite De Friptură, și steak au poivre și frites.
Instrucțiuni
Aruncați cartofii prăjiți cu 1/8 linguriță pulbere de cinci condimente și 1/2 linguriță sare pe o foaie de copt; coaceți pe măsură ce eticheta direcționează până când este crocantă.
Între timp, preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Amestecați ketchup-ul, savurați, Sriracha și restul de 1/8 linguriță de pudră de cinci condimente într-un bol; puneți deoparte 2 linguri pentru perierea fripturii.
Înțepați friptura peste tot cu o furculiță; condimentează cu sare.
Ungeți tigaia pentru grătar cu ulei, apoi adăugați friptura și grătarul până când sunt marcate, 12 până la 15 minute, răsturnând și perindând ocazional cu ketchup-ul condimentat rezervat.
Transferați pe o tăietură; lăsați să se odihnească 10 minute, apoi feliați subțire împotriva bobului.
Aruncați castravetele, uleiul vegetal și oțetul într-un bol; condimentează cu sare și piper. Aruncați cartofii prăjiți cu scallions și sare după gust.
Se servește cu friptura și ketchup-ul condimentat.
Fotografie de Christopher Testani
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon.
![]()