Asiatice Fasole Aruncat Salata
Asiatice fasole aruncat salata este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. O porție conține 58 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, sos de soia, mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Asiatice Aruncat Salata, Asiatice Aruncat Salata, și Salată De Fasole Aruncată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, zahărul, sosul de soia și ghimbirul; se agită bine. Într-un bol de salată, combinați verdeața, mugurii de fasole și mazărea.
Stropiți cu pansament și aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Selecția de semnături Pedroncelli Chardonnay cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay]()
Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung și persistent.