Asiatice Cinci Condimente Oțet
Nevoie de o fără gluten, primal și garnitură prietenoasă cu fodmap? Oțetul asiatic cu cinci condimente ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 29 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, semințe de coriandru, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Încercați Coaste coapte la cuptor cu oțet și condimente, Spice spaniol frecat Rib-Eye cu sos de friptură de oțet de Sherry, și File de carne de vită cu condimente asiatice freca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță din nonaluminiu; se fierbe la foc mic 10 minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
Se toarnă într-un borcan cu gura largă; acoperiți și lăsați să stea 2 săptămâni într-un loc răcoros și întunecat, agitând ușor borcanul ocazional.
Strecurați amestecul de oțet printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-o măsură de sticlă sau un castron mediu; aruncați solidele.
Tăiați 1 fâșie din coaja de lămâie; tăiați în felii foarte subțiri până la 1 linguriță.
Se toarnă oțet într-o sticlă decorativă; adăugați boabe de piper roz, fâșii de coajă de lămâie și coriandru. Sigilați cu un dop sau alt capac etanș; depozitați într-un loc răcoros și întunecat.