Somonul copt Asiago ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 187g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1555 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 18,2 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți lucruri precum fructele de mare și filetul sunt o întâmplare obișnuită în casa noastră. asta este normal, gruyere, navigare post, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a consuma vopseaua alimentară, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Orange Dream Angel ca desert. Persoana 21 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Busuioc Asiago Walleye La Cuptor, Pui Asiago Cu Usturoi La Cuptor, și Somon afumat cremos - Ouă Amestecate peste clătite de cartofi Asiago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați somonul cu sare și piper. Într-un castron, amestecați iaurtul, brânza, șalota, pătrunjelul și usturoiul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se întinde deasupra somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți până când fulgii de pește aproximativ 15 minute.Bobbleheads și Dale earnhart Jr. jachete deoparte, acest somon a făcut cina noastră un pic mai șic și sofisticat.Acum, dacă aș putea să scap de pozele înrămate ale luptătorilor WWF, aș fi pregătit.postat în rețete, fructe de Mare71 comentarii
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.