Asamblați-Vă Propriile Stive De Grătar
Asamblați-vă propriile stive de grătar este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 128 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar slaw, pui cald la grătar fără sos, sos de grătar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Stive De Șuncă, și Stive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați puiul în 1/3 cană sos roșu de grătar.
Puneți amestecul de pui la grătar uniform pe prăjiturile cu pâine de porumb.
Stropiți fiecare cu sos roșu de grătar după gust. Topiți fiecare cu 1 felie de roșii. Lingurați sosul de grătar alb pe fiecare felie de roșii.
Se servește cu sos de grătar alb și toppinguri dorite.
* 2 livre. carnea de vită sau carnea de porc mărunțită la grătar fără sos poate fi înlocuită.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sosul original Bar-B-Q al lui Stubb.