Arțar și somon glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir

Arțar și somon glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir
Arțarul și somonul glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 283 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de somon tăiat central de șase uncii, serrano chile, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon glazurat cu arțar și usturoi caramelizat, și Morcovi Glazurați Cu Arțar-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, chile, ghimbirul, coriandrul, sosul de soia, apa și siropul de arțar într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Adăugați somon și întoarceți-vă la strat. Stoarceți aerul, sigilați punga și dați-l la frigider timp de o oră, rotind o dată după 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4
Scoateți somonul din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Transferați marinada rezervată într-o oală mică cu sos cu fund greu. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul la mediu și se fierbe rapid până se reduce la aproximativ 1/4 cană. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se fierbe somonul la doi centimetri de sursa de căldură până când se rumenesc adânc pe suprafața și Centrul fileului citește 130 de grade pe termometrul de citire instantanee pentru mediu-rar sau 140 de grade pentru mediu, 6 până la 8 minute. Glazurați cu marinată redusă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista