Arțar și somon glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir
Arțarul și somonul glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 283 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de somon tăiat central de șase uncii, serrano chile, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon glazurat cu arțar și usturoi caramelizat, și Morcovi Glazurați Cu Arțar-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați usturoiul, chile, ghimbirul, coriandrul, sosul de soia, apa și siropul de arțar într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Adăugați somon și întoarceți-vă la strat. Stoarceți aerul, sigilați punga și dați-l la frigider timp de o oră, rotind o dată după 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Scoateți somonul din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Transferați marinada rezervată într-o oală mică cu sos cu fund greu. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul la mediu și se fierbe rapid până se reduce la aproximativ 1/4 cană. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se fierbe somonul la doi centimetri de sursa de căldură până când se rumenesc adânc pe suprafața și Centrul fileului citește 130 de grade pe termometrul de citire instantanee pentru mediu-rar sau 140 de grade pentru mediu, 6 până la 8 minute. Glazurați cu marinată redusă și serviți imediat.