Arțar și somon glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir
Arțarul și somonul glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 283 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de somon tăiat central de șase uncii, serrano chile, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon glazurat cu arțar și usturoi caramelizat, și Morcovi Glazurați Cu Arțar-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, chile, ghimbirul, coriandrul, sosul de soia, apa și siropul de arțar într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon.
Adăugați somon și întoarceți-vă la strat. Stoarceți aerul, sigilați punga și dați-l la frigider timp de o oră, rotind o dată după 30 de minute.
Preîncălziți broilerul la mare.
Scoateți somonul din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Transferați marinada rezervată într-o oală mică cu sos cu fund greu. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul la mediu și se fierbe rapid până se reduce la aproximativ 1/4 cană. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Se fierbe somonul la doi centimetri de sursa de căldură până când se rumenesc adânc pe suprafața și Centrul fileului citește 130 de grade pe termometrul de citire instantanee pentru mediu-rar sau 140 de grade pentru mediu, 6 până la 8 minute. Glazurați cu marinată redusă și serviți imediat.