Arțar și somon glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir

Arțar și somon glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir
Arțarul și somonul glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 283 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de somon tăiat central de șase uncii, serrano chile, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon glazurat cu arțar și usturoi caramelizat, și Morcovi Glazurați Cu Arțar-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, chile, ghimbirul, coriandrul, sosul de soia, apa și siropul de arțar într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Adăugați somon și întoarceți-vă la strat. Stoarceți aerul, sigilați punga și dați-l la frigider timp de o oră, rotind o dată după 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Scoateți somonul din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Transferați marinada rezervată într-o oală mică cu sos cu fund greu. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul la mediu și se fierbe rapid până se reduce la aproximativ 1/4 cană. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se fierbe somonul la doi centimetri de sursa de căldură până când se rumenesc adânc pe suprafața și Centrul fileului citește 130 de grade pe termometrul de citire instantanee pentru mediu-rar sau 140 de grade pentru mediu, 6 până la 8 minute. Glazurați cu marinată redusă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista